Türkiye sevimli patili can Eros’un katledilmesini konuşuyor.
 

İstanbul Başakşehir’de herkesin sevgilisi haline geldiği ve yaşadığı sitede, İbrahim Keloğlan tarafından 6 dakika tekmelenerek öldürülen Eros, ülkeyi ayağa kaldırdı.

Mahkeme sanığa 'Bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürme suçundan cezasında indirim uygulayarak 1 yıl 3 ay hapis cezası vererek hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Eros1 (1)

Esenyurt'ta dehşet! Bir çocuk, 16 yaşındaki arkadaşını katletti Esenyurt'ta dehşet! Bir çocuk, 16 yaşındaki arkadaşını katletti

Ancak Cumhuriyet Savcılığı ve site yönetiminin itirazının ardından ailesinin yaşadığı Hatay’a kaçtığı tahmin edilen İbrahim Keloğlan’ı yakalamak için güvenlik güçleri harekete geçti.

Eros2 (1)

Ayrıca patili can katili Keloğlan, aynı sitede oturanlar tarafından dün akşam tencere, tava ve ıslıklar eşliğinde protesto edildi.

Ibrahim (1)

Bu arada https://www.change.org/p/kedi%CC%87-kati%CC%87li%CC%87-ibrahimkelo%C4%9Flantutuklans%C4%B1n-i%CC%87brahim-kelo%C4%9Flan-tutuklansin-kedikatili adresinde başlatılan kampanyada şu ana kadar 140 bine yakın imza toplandı.

Muhabir: GALİP ÖZTÜRK