Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Nezaket Coşkun'un yaptığı “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor. Seyircinin ilgiyle izlediği  ‘Sandık Kokusu’na sürpriz bir isim konuk oluyor. Başarılı oyuncu Gülcan Arslan, sevilen dizinin çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde izleyiciyle buluşacak.

Anadolu’nun coğrafi işaretli kumaşlarıyla tasarlanan kıyafetler sergilendi Anadolu’nun coğrafi işaretli kumaşlarıyla tasarlanan kıyafetler sergilendi

Whatsapp Image 2024 05 05 At 09.46.37

SANDIK KOKUSU'NDA GEÇEN HAFTA NE OLDU?  

Duydukları karşısında şaşkına dönen Filiz, Karsu’yu da alıp hemen oradan uzaklaşır. Adnan, intikam almak için, evlilikleri sırasında Irmak’a imzalattığı belgeleri ortaya çıkarır. Artık Irmak’ın da yüklü bir borcu vardır. Atilla’dan tazminat karşılığında boşanan Lale, Reha’nın yanına yerleşir. Ucu Atilla ve Karsu’ya değen herkesten acısını çıkarmak istiyordur. Reha, Atilla’ya karşı bir oyun oynamaya karar verir. Atilla, Reha’nın kışkırtmalarına daha fazla dayanamaz ve onu hırpalar. Onları ayıran Karsu, kızıp azarlamaya başlarken Atilla kamera kayıtlarını gösterir. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Karsu ve onun güvensizliklerinden çok yorulan Atilla arasında neler yaşanacaktır?

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Muhabir: Hande Durmaz