Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde bulunan Hantek Konutları'nda meydana gelen acı olayda, mal varlığı sebebiyle başladığı öne sürülen aile katliamı, toplumda derin bir şok etkisi yarattı.

AW180326_20

Büyük oğul Mevlüt Çelik, evde bulunan silahı kullanarak üvey annesi Melek Çelik ve öz babası Vahdettin Çelik'i öldürdü. Bu trajik olay, ailenin yaşadığı konutun ikinci katında gerçekleşti.


AW180326_29

Olayın seyrini değiştiren bir başka nokta ise, ailenin diğer ferdi Selçuk Çelik'in, sokak ortasında ağabeyi Mevlüt Çelik ile karşılaşması oldu. İkili arasında başlayan kavga sonucunda, Selçuk Çelik, ağabeyini kesici bir aletle öldürdü. Ancak bu esnada Mevlüt Çelik'in silahından çıkan kurşun, Selçuk Çelik'i de omzundan yaraladı.


AW180310_01

Olayın duyulması üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Çelik, hastaneye kaldırıldı.


134724_SAKARYANIN-HENDEK-ILCESINDE-MEVLUT-CELI

Ancak diğer aile fertlerinin hayatlarını kaybetmiş olması, yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. Can kaybının yanı sıra, aile üyelerinin geride sadece fotoğrafları kalması, trajedinin derinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

134726_SAKARYANIN-HENDEK-ILCESINDE-MEVLUT-CELI

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Çelik ailesinin cansız bedenleri hastane morguna sevk edildi. 

İkiz kardeşlerden akıl almaz oyun! İkiz kardeşlerden akıl almaz oyun!

Kaynak: İHA