Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı ve oyuncuya Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi sevilen isimler eşlik ettiği "Kimler Geldi Kimler Geçti" Netflix'te yerini aldı. Daha ilk günden beğeni toplayan dizide özellikle Sarıkaya'nın başarılı performası çok konuşuldu. 

Ekran Resmi 2024 05 05 14.32.32

Ekin Koç, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü bir araya geldi: The Things You Kill'den haber var! Ekin Koç, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü bir araya geldi: The Things You Kill'den haber var!

KIRMIZILARIN KADINI OLDU

Günümüz ilişkilerine, arkadaşlığa, aşka ve modern zaman sancılarına heyecanlı bir yolculuğa çıkaran Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları L'Officiel Türkiye'nin Mayıs kapağı için poz verdi. Serenay Sarıkaya kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı. 

Ekran Resmi 2024 05 10 11.06.47

KENDALL JENNER AYNI ELBİSEYİ GİYDİ

Vogue dergisine poz veren dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ın da Sarıkaya'nın giydiği 1 milyon 300 bin TL'lik Maison Valentino markalı elbiseyi giydiği gözden kaçmadı. Sosyal medyada elbiseyi Serenay Sarıkaya'nın mı, Kendall Jenner'ın mı daha iyi taşıdığı tartışması başladı. Yorumlarda Sarıkaya'yı destekleyenlerin çokluğu dikkat çekti. 

Muhabir: SERKAN BAYAR