“Muhteşem Yüzyıl” dizisiyle dünyada tanınan isimlerden bir haline gelen ve sık sık çeşitli davetlere katılan Meryem Uzerli son olarak Riyadlı bir ailenin yemeğine katılmış ve bu yemekten tam olarak 4 milyon TL kazanmıştı. 

Buket Aydın o klişeye düştü: 'Benim gay arkadaşlarım da var' Buket Aydın o klişeye düştü: 'Benim gay arkadaşlarım da var'


20-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Atlantis The Royal, Dubai'de düzenlenecek olan uluslararası Kadınları Güçlendirme Konvansiyonu 2024'ün (WE Convention 2024) ikinci baskısı için 2.000'den fazla girişimci kadının Dubai'de bir araya geldi.


Meryem Uzerli de kişisel ve profesyonel gelişimi destekleyen kadın liderlerden oluşan küresel bir topluluk olan Kadınları Güçlendirme Konseyi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı.
Dünya çapında tenis şampiyonu, Maria Sharapova, şarkıcı ve model Carla Bruni gibi isimlerinde yer aldığı etkinlikte Meryem Uzerli’ye ilgi yoğundu.
Gala gecesinde beyaz tercihiyle kuğu gibi görünen oyuncu sosyal medya hesabından geceye dair görüntüler paylaştı. Ünlü isim geceyi düzenleyenler ve kendisini hazırlayan ekibe teşekkürlerini sundu. 

Muhabir: DEMET SAROVA