İstanbul'da gerçekleştirilen "Mahzen-34" operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonun detaylarını paylaştı. Operasyonda elebaşının da içinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında, organize suç örgütlerine karşı kararlı bir mücadele yürütüldüğünü vurguladı. Her türlü suç örgütünü ortadan kaldırıp, adalete teslim edeceklerini ifade etti. Ayrıca, operasyonların gece gündüz devam edeceğini ve milletin güvenliği için her türlü tedbirin alınacağını dile getirdi.

Cübbeli Ahmet: 'Vatan haini olmamak için Devlet Bahçeli’yi takip ediyorum!' Cübbeli Ahmet: 'Vatan haini olmamak için Devlet Bahçeli’yi takip ediyorum!'

Operasyonun detaylarına değinen Bakan Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda örgüt üyelerinin çeşitli suçlar işlediğini belirtti. Operasyon neticesinde 3 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda şarjör ve fişeğe el konulduğunu aktardı.

Son olarak, operasyonlarda görev alan polisleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, milletin dualarının kendileriyle olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA-HABER MERKEZİ