KIM Kardashian, neredeyse inanılmaz derecede ince bir bel sergileyen son Met Gala görünümüyle hayranlarını çılgına çevirdi.

Kıvrımlı ünlü yıldız, yıldızlarla dolu yıllık New York etkinliğine, korseli gümüş elbisesiyle kum saati figürüyle geldi.

Kim, John Galliano'nun özel Margiela görünümünde, gümüş metal danteller, çiçekler ve çiçek motifleriyle kaplı kıyafetiyle 'Zamanın Bahçesi' kırmızı halı temasını sürdürdü.

Kim1....

Moda evi, görünümün ayna parçaları, kristal kolyeler ve inciler içerdiğini ve bir mücevher parçası gibi yerleştirildiğini doğruladı.

Antik gümüş brokardan yapılmış couture korse, kalçalarını ve göğüslerini her zamankinden daha fazla vurgulamak için beklemedeki yıldızı içine çekti.

Görünümünü uzun sarı saçları ve omuzlarına giydiği soluk gri kaşmir hırkasıyla tamamladı.

Kim4....

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 20 Mayıs  günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 20 Mayıs günlük burç yorumları

Ancak radikal görünüm bazı hayranları hayal kırıklığına uğrattı , bazıları ise gerçekte Kim'in bile sürdüremeyeceği gerçekçi olmayan bir güzellik standardı belirlediğini iddia etti.

Bir izleyici X'te (eski adıyla Twitter) "Kim Kardashian'ın iç organları yardım için bağırıyor" diye yazarken bir diğeri şunu ekledi: "Kim Kardashian az önce neler olduğunu bir işkence aletiyle mi gösterdi?"

Üçüncüsü şunları ekledi: "Kim Kardashian her #MetGala fotoğrafında nefes almakta zorlanıyor gibi görünüyor ve bunun nedeni kaburgalarının yarısını aldırdıktan sonra doğrudan NYC Presbiteryen'den gelmiş olması."

Kim3...

Dördüncüsü de aynı düşünceyi paylaşarak şöyle dedi: "Hayır ama cidden, Kim Kardashian böyle bir bele sahip olmak için kaç kaburgasını ve diğer hayati organlarını çıkardı?"

Kaynak: SERKAN BAYAR