Gavin Allderman ve Jill Sheard çifti, safari kamyonlarının üzerine çadırlarını kurarak kamp yapmak istedi. Bu sırada aç bir leopar kamyonun yakınına gelerek pusuya yattı. Çiftin uyuduğunu düşünen leopar, birden çadıra saldırdı. Leoparın merdivene tırmandığını gören Gavin, kaçma şansları olmadığını fark edince dev kediyle savaşmak zorunda kaldı. Leoparın çadırın üzerine atlamasıyla Gavin de yumruklarını sallamaya başladı. 

YUMRUĞU PARÇALANDI


Gavin korkunç anları şöyle anlattı: "Pençeleri ince kumaşı tutuyordu ve kafası yüzümden birkaç santim uzaktaydı ve ben onu dışarıda tutmak için hayatlarımız için savaşarak çıplak yumrukla yüzüne öfkeyle vurmaya başladım. İkimiz de bağırıyor ve çığlık atıyorduk. Leopar çadırı ısırmaya çalışırken Jill yastığıyla ve kitabıyla ona vuruyordu ve dişleri sadece birkaç santim uzaktaydı. Yumruğumdan etrafa bol miktarda kan sıçradığının farkındaydım ama yaşam için savaşırken adrenalin pompalanırken yumruk atmaya ve bağırmaya devam ettim."

Haaland nefret edenlere teşekkür etti! Haaland nefret edenlere teşekkür etti!

YAKLAŞIK 1 DAKİKA SAVAŞTI

Gavin'in yaklaşık 1 dakikalık mücadelesi sonucu aç leopar, canı yanınca geri çekilmek zorunda kaldı. Leoparın uzaklaşmasıyla hemen sürücü koltuğuna oturan Gavin, yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki başka bir kampa giderek yardım istedi. Gavin, sadece eline aldığı yarayla saldırıdan kurtulduğu için şanslı olduğunu söyledi. Gavin, yine de aynı kampa geri döneceğini söyledi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ