ABD Stone Mountain'da bir kadına araba bagajında ​​ateş edip, aracı yakan adam, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 44 yaşındaki Gerald Jerome Clark isimli cani, hayatının geri kalanını hapishanede geçirecek.

İtfaiyeciler, 26 Eylül 2020'de Stone Mountain'daki bir araba yangınına müdahale etmişti. Yangın söndürüldükten sonra bagajda bir ceset bulundu. Kalıntılar o kadar ağır hasar görmüştü ki araştırmacılar kurbanın kimliğini 27 yaşındaki Mary Kilpatrick olarak belirlemek için DNA kullandı.

ARAÇ YANARKEN HAYATTAYDI!

Otopsi, yangın çıktığında kadının hala hayatta olduğunu ortaya çıkardı. Tanıklar, soruşturmacılara Clark'ın, Kilpatrick'in arabasını bir arkadaşının evine götürdüğünü söyledi. O evdeki insanlar, birinin bagajdan yardım istediğini duydu.

Bunu Clark'a sordular. Sonra silahını çıkarıp bagaja doğrulttu. Ancak içlerinden biri araya girerek ateş etmesini engelledi. Sonrasında cani adam hemen direksiyona geçerek oradan uzaklaştı.

KUZENİNE BENZİN ALDIRDI

Clark, kuzeninin evine gitti ve kendisine biraz benzin almasını istedi. Kuzeni, bagajda birinin olduğunu bilmeden benzini alıp ona verdi. Müfettişler, Clark'ın yola çıktığını, bagaja ateş etmek için kısa bir süre durduğunu belirtti.

Eski erkek arkadaş son kurşunu kendisine sıktı Eski erkek arkadaş son kurşunu kendisine sıktı

Ardından arabayı park etti ve benzini araca dökerek ateşe verdi. Yargıç, şartlı tahliye imkanı tanımadan adamı ömür boyu hapis cezasını çekmesi için hapishaneye gönderdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ