Engin Akyürek ve Demet Özdemir’i başrollerinde buluşturan FOX’un dizisi Adım Farah yurt dışında tanıtılmaya devam ediyor. 

Dizi uluslararası dağıtımını yapan Calinos Entertainment tarafından 2023'te 5-8 Aralık tarihleri arasında Singapur'da gerçekleşen Asia TV Forum & Market'e götürülmüştü.

Adim Farah Singapur Da Tanitiliyor H40711 Fb2A5

Ocak başında final yapan dizi 23-25 Ocak tarihleri arasında Cannes'da düzenlenen Content Americas fuarında tanıtılmıştı. 30'dan fazla ülkeye satılan Adım Farah 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında ise Fransa'da içerik fuarı Series Mania Forum'a götürüldü. 

AdımFarah (5)

Ekin Koç, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü bir araya geldi: The Things You Kill'den haber var! Ekin Koç, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü bir araya geldi: The Things You Kill'den haber var!

1 NİSAN'DA BAŞLIYOR

En son dizinin yayın hakları Mediaset España tarafından satın alınan dizi  1 Nisan'da İspanya'daki yayınına başlıyor. Divinity kanalı 'Adım Farah'ı 22:45 kuşağında"Mi nombre es Farah" adıyla ekrana getirecek.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizide  Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Feyyaz Duman, Hatice Aslan, Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli, Oktay Çubuk ve Sera Kutlubey de rol alıyor. 

Muhabir: DEMET SAROVA