İsmail Saymaz, son yazısında Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili önemli bir detaya dikkat çekti. İddianamede geçen bilgilere göre, tetikçi Eray Özyağcı'nın olay yerinden motosikletle kaçırıldıktan sonra eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş'a ait bir araca bindirilerek kaçırıldığı belirtiliyor. Daha sonra ise eski Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel'in aracını aldığı ve Audi marka siyah bir araçla Demirbaş'ın peşinden gittiği ifade ediliyor.

Sinan Ateş cinayetinin iddianamesi tamamlandı... Sinan Ateş'i kim öldürdü?

Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi

Saymaz, iddianamede belirtilen bu detaylardan biri olan Audi marka aracın kime ait olduğunun belirtilmemesine dikkat çekiyor.İsmail Saymaz'ın bu sorusu, cinayetin arka planını ve sorumlularını ortaya çıkarmak için kamuoyunun dikkatini çekiyor.

İsmail Saymaz Halk TV'den ayrıldı

“Araç iki ülkücüye ait olmadığına göre kimindir? Aklıma şu ihtimaller geliyor: 1- Milletvekili dokunulmazlığına haiz bir araç olabilir. Çünkü Demirbaş’ın eski MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un da kaldığı evde gözaltına alındığı iddia ediliyor. Kılavuz’un adı iddianamede geçmiyor. 2- Bir kamu kurumuna ait olabilir. Tetikçi Özyağcı, suikast için İstanbul’dan Ankara’ya iki özel harekât polisinin eskortluğunda götürülmüştü. 3- MHP’ye ya da Ülkü Ocakları’na tahsisli araç olabilir.”

Kaynak: HABER MERKEZİ