Ölüm peşini bırakmadı: Gökberk Demirci‘nin önce kardeşi sonra annesi ve... Ölüm peşini bırakmadı: Gökberk Demirci‘nin önce kardeşi sonra annesi ve...

Son olarak Aile dizisinde 'Neşe' karakteriyle ekrandan olan İpek Tenolcay katıldığı YouTube programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 1992-1996 yıllarında Nurettin Ersoy ile evliliğinden Yağmur adında bir kızı olan oyuncu evlilik hakkında konuştu. 

Boşanmadan önce hamile kaldığını belirten Tenolcay; "Ayrıldıktan 2 sene sonra bir araya gelerek ilişkiye devam ettik. Kocama çok aşık olmuştum. Bir süre ailem karşı çıktığı için görüştüğümüzü sakladık. Ailem, 'Araştırdık, iyi bir çocuk değil' demişti. Eşim sorumluluk sahibi olan biri değildi.

Ekran Resmi 2024 04 17 16.24.23

Eşim beni sektöre karşı çok korudu. Evliliğimiz 4 sene sürdü. Evliliği kurum olarak sevmiyorum. Ben evden çıkmak için evlenmiştim. Sonra çocuğumla kendi evimde yaşadım. Mahalle ve baba baskısı olmasaydı evlenmezdim. Hamileyken ayrıldık, boşanmayı doğumdan sonra yaptık. Evliliğimizi bitecekti ama ben orada bir hamle yaparak hamile kaldım. Bir daha evlenmem diye hamile kaldım." dedi. 

Muhabir: Hande Durmaz