Saç bakımı üzerine işletmesi bulunan İngiliz model Donna Butterfield, 2 kez göğüz ameliyatı olmak için İspanya'nın Mayorka şehrine gitti. Butterfield, burada özel bir klinikte 1 Eylül'de üst üste 2 operasyon geçirdi. İkinci ameliyat sonrası 30 yaşındaki modelde komplikasyon oluştu. KAlp krizi geçiren Butterfield, Palma'daki Son Espases Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı ancak 14 Eylül'de hayatını kaybetti.


 
KALBİNİN YÜZDE 25'İ ÇALIŞMIYORMUŞ

Genç kadının doğuştan kalbinde sorun olduğu, kalbinin yüzde 25'inin çalışmadığı, doktorların bunu bilmesine rağmen Butterfield'ı ameliyata aldığı belirtildi.

ZATEN HAPİSHANEDEYDİ

İspanyol polisi, dün kliniğin müdürü ve anestezi uzmanını tutukladı. 69 yaşındaki müdür, ağır ihmalle adam öldürmeden suçlanıyor. Müdür, zaten tıbbi ihmal ve dolandırıcılık nedeniyle cezasını çekiyordu. Polis onu tekrar gözaltına almak için Palma'daki hapishaneden serbest bırakılmasını talep etmek zorunda kaldı.

Törene İmamoğlu damgasını vurdu! Törene İmamoğlu damgasını vurdu!

Anestezist ise mesleki ihmal nedeniyle cinayetle suçlandı. Ameliyatı gerçekleştiren asıl cerrah ise İsviçre'deki geçirdiği ameliyattan iki ay sonra hastalığı nedeniyle öldü.

Kaynak: HANDE DURMAZ