Yapımını BKM’nin, yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘HÜCRELER’ 18 Nisan’da ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkacak.

Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ‘HÜCRELER’ Anadolu Yakası’ndaki tiyatro severler ile buluşacak.İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyor. HÜCRELER, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor.

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ’ın hayat verdiği ‘HÜCRELER’ alkışlar eşliğinde sahnelenmeye devam ediyor. Görsel iletişim kampanyasını TBWA/Istanbul’un hazırladığı HÜCRELER, Anadolu Sigorta’nın ana katkılarıyla seyirciyle buluşuyor.

Beklenen yarışma yeniden başlıyor! “Sen Türkülerini Söyle” yeni sezonuyla TRT 1’de Beklenen yarışma yeniden başlıyor! “Sen Türkülerini Söyle” yeni sezonuyla TRT 1’de

HÜCRELER / KÜNYE:

Yazan: Engin Günaydın
Yöneten: Engin Günaydın & Doğu Yaşar Akal

Oyuncular:

Engin Günaydın
Cengiz Bozkurt
Şinasi Yurtsever
Nilperi Şahinkaya
Kubilay Aka
Deniz Cengiz
Gökçen Gökçebağ
Buğu Selen Somer
Can Güvenç
Didem Buğday
Eray Karadeniz
Iraz Akçam
Meriç Taner Kadıoğlu
Ömer Güneş
Su Lara Aslan

Yapımcı: BKM

Kaynak: HABER MERKEZİ