Tayvan'dan Kaliforniya'ya giden uzun mesafeli uçuşta yolculardan birinin diğerinin koltuğunu çalmaya çalışmasının ardından uçuş ortasında kavga çıktı. 

İki yolcu arasında Salı günü 11,5 saatlik yolculuğun başlamasından birkaç saat sonra kavga çıktı; içlerinden biri komşusunun öksürüğü nedeniyle koltuk değiştirmeye karar verdi ve diğerinin koltuğuna oturdu .

Çantadaki 2 kurşun için 12 yıl yatabilir! Çantadaki 2 kurşun için 12 yıl yatabilir!

İlk yolcu geri döndüğünde, koltuğu kaplayan adama vurmaya çalıştı. Videoda, üç uçuş görevlisinin hızla içeri girip onu durdurmaya çalışmasıyla adam iyi bir darbe alıyor; biri onu arkadan tutarken diğeri onu geri itiyor. Vatandaşları ayırmaya çalışırken, uçuş görevlilerinden biri kafasına dirsek darbesi aldı.

Tam kavga sona ermiş gibi göründüğünde, koltuğu kapan adam ayağa kalktı ve diğer yolcuya tekrar yaklaştı, uçuş görevlisini kenara itti ve ona büyük bir darbe indirdi. Birkaç yolcu mürettebatın onları ayırmasına yardım etmek için içeri girmeden önce iki adam koridorda birbirlerine yumruk atarken yolcuların çığlıkları duyuldu.

Tartışmanın ardından iki adam birbirlerini işaret etmeye ve bağırmaya devam etti, ancak uçuşun geri kalanında ayrı tutuldular. Uçak indiğinde ise kavga eden vatandaşlar polislere teslim edildi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ