Parlamento savaş alanına döndü! Milletvekili belgeleri alıp kaçtı Parlamento savaş alanına döndü! Milletvekili belgeleri alıp kaçtı

Pensilvanya Başsavcısı Michelle Henry'nin yaptığı açıklamaya göre; üç hastayı öldürmek ve bakımı altındaki diğer 19 kişiyi öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanan eski hemşire Heather Pressdee, suçunu kabul etti.

Ardından ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Açıklamada, eski hemşirenin cezasının birinci derece cinayetler nedeniyle art arda üç ömür boyu hapis cezası ve cinayete teşebbüs nedeniyle art arda 380 ila 760 yıl hapis cezasını içerdiği belirtildi.

İDAMDAN KAÇMAK İÇİN

Henry, "Sanık, kendisine güvenen ve bağımlı olan hastaları zehirledi. Ömür boyu hapis cezası, kaybedilen hayatları geri getirmeyecek. Ancak Heather Pressdee'nin daha fazla zarar verme fırsatına sahip olmamasını sağlayacak" dedi.

Kadının avukatı Phillip DiLucente, Pressdee'nin idam cezasından kaçınmak için suçunu kabul ettiğini söyledi. Pressdee, 2020 ile 2023 yılları arasında beş farklı bakım tesisinde hastalara kasıtlı olarak ölümcül ilaç uygulamakla suçlanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ