Özellikle Türk televizyonlarına damga vurmuş 'Yaprak Dökümü' dizisinin Hayriye'si olarak adından söz ettiren usta oyuncu Güven Hokna, 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı.

'Susam Sokağı', 'Ferhunde Hanımlar', 'Kurtlar Vadisi', 'İkinci Bahar' ve 'Zerda' gibi iddialı dizilerde rol alan oyuncu yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı.  

Ekran Resmi 2024 03 29 13.06.02

'ÜZÜLEREK TEMİZLEDİM'

"Çektiğimiz bir dizide setin tuvaletini temizledim" diyen Hokna, konuyla ilgili; 'Setin tuvaletini kirli buluyorduk. Birkaç kere görevli arkadaşlarıma da söylemiştim. Tuvalet ayrı bir şey korunması gerekir. Set kalabalık yüzlerce kişi kullanıyor. Ama söylemlerine karşılık bulamadım. Ben de temiz titiz bir kadınım. Bir gün doldurdum kovamı deterjanla tuvalete girdim. Çünkü bu benim görevim hem benim için hem arkadaşlarım için herkesin sağlığı için çünkü orası tuvalet. Taktım eldivenimi hani kadınların vardır ya anaç tarafı. Ben fırçalarla bezlerle tuvaleti pırıl pırıl temizledim. Üzülerek temizledim. Yoksa yine yaparım. Bu bayağı bir olay oldu.' ifadelerini kullandı. 

Güven Hokna, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde DSP'den İstanbul İli, Üsküdar İlçesi Belediye Başkan adayı olmuştu. 

Şevket Çoruh ve Özgür Ozan, yatak sahnesiyle kırdı geçirdi: Milletin yanında Serenay Sarıkaya.. Şevket Çoruh ve Özgür Ozan, yatak sahnesiyle kırdı geçirdi: Milletin yanında Serenay Sarıkaya..

Muhabir: Hande Durmaz