GIPTA Ofis, borsada işlem görmeye başlıyor. Talep toplama işlemi 8 Eylül Cuma 2023 tarihinde sona erdi. Yatırımcılar, halka arz sonuçlarına kilitlendi.  Bunun akabinde de aklıllarda bir çok soru birikti. Bunlardan bazıları olan Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı mı?, GIPTA ne zaman işlem görecek? sorularının cevabı da belli oldu. Haberimizde GIPTA Ofis işlemleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

GIPTA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Gıpta Ofis 14-15 Eylül Perşembe ve Cuma günleri Borsa İstanbul’da ''GIPTA'' koduyla işlem görecek. 6-7-8 Eylül tarihlerinde halka arz olan GIPTA, 14 Eylül Perşembe günü itibariyle borsada işlem göremeye başlayacak. Yatırımcılar bu tarihten itibaren takip etme imkanı elde edecek.

GIPTA OFİS HALKA ARZ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı. Halka arzda toplam 3.364.768 bireysel yatırımcıya dağıtım yapılırken yatırımcılar 8-9 lot hisse aldı.

GIPTA OFİS AÇILIMI?

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş. olarak bilinen şirketin resmi sitesinde hakkımızda bölümünde şu ifadeler kullanılmış:

Kira artışında yüzde 25 sınırının devam etmemesi gerek Kira artışında yüzde 25 sınırının devam etmemesi gerek

''Gıpta A.Ş. olarak 1990 yılında takvim ve ajanda üretimiyle başlayan yolculuğumuzda, dünyada 20’den fazla ülkede ve yurt içinde geniş bir ürün yelpazesiyle ürünlerimizi tüketicilerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Yıllar içinde teknolojiyi izleyerek güçlendirdiğimiz tesislerimizle, trendleri ve kullanıcı alışkanlıklarını gözlemleyerek geliştirdiğimiz tasarımlarımızla, uluslararası kırtasiye pazarında kaliteyi taçlandırıyoruz.

Ankara Temelli Bölgesi’nde, 43.220 m²’lik bir alanda yer alan 23.647 m² kapalı alana sahip modern üretim tesisimiz, İstanbul Showroom ve satış ofisimiz, üretim kapasitemizi ve geniş hizmet ağımız büyüme ve gelişimimizin temelini oluşturur.''

GIPTA'NIN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLER

GIPTA'nın resmi sitesine erişim sağladığımızda ürünler kategorisi bulunuyor. Takvim ve ajanda üretimi ile yolculuğa başlayan GIPTA'nın ürün yelpazesinde, ajanda, kırtasiye, defter, ofis ürünleri, çanta, hediyelik kutu gibi birçok alan bulunuyor.

GIPTA YÖNETİM KURULU

GIPTA yönetim kurulu 5 isimden oluşuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet Fehmi Şendil, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nazım Pınar, Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Pınar, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Deryal ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sönmez, GIPTA'nın yönetim kurulunda yer alan isimler.

Editör: Orhan Duman