Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 2024-2029 yılında hayata geçireceği projeleri düzenlenen tanıtım toplantısında duyurdu 

Ekrem İmamoğlu'nun ev halleri, bakın nasılmış? Ekrem İmamoğlu'nun ev halleri, bakın nasılmış?

İşte Fatma Şahin'in Gaziantep'e çağ atlatacak yeni projelerine dair detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 2024-2029 yılında hayata geçireceği projeleri düzenlenen tanıtım toplantısında duyurdu.

Gaziantep (1)

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazete Yazıyor Genel Yayın Yönetmeni Ertan Karakanlı'ya seçimle ilgili stratejilerini anlattı


Coşkulu bir kalabalığın katıldığı lansmana ilgi büyüktü. AK Parti Genel Başkan vekili Abdullah Güler, eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül gibi Ak Parti’nin ağır isimleri katılarak bir konuşma yaptı.  

Yüzyılı hedefleri doğrultusunda insanı merkeze alan belediyecilik anlayışıyla 10 yıl boyunca projelere imza atan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi ustalık döneminde hayata geçireceği projeleri Şehitkamil Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla tanıttı.

“Güçlü Gaziantep” sloganıyla altyapı, içme suyu, ulaşım, çevre, ticaret merkezleri, sosyal, kültürel, tarım, spor ve tesis projelerini tanıtan Şahin; katılımcı, kapsayıcı bir belediyecilik için çalışmalara devam edeceğini belirtti.

Muhabir: ERTAN KARAKANLI