Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, iftar programının ardından Malatyalılarla buluşmak üzere Eskimalatya'ya gitti. Eskimalatya'da gerçekleşen SKM bürolarının açılışında konuşan Erbakan, "Bugün itibariyle Yeniden Refah partimiz 488 bin üyeye ulaşarak MHP'yi geride bıraktı ve 500 bine bir adım kaldı inşallah. İyi Parti'nin önümüzde olduğu 20 bin üyeyi de tamamladığımızda, birkaç gün içinde İyi Parti'yi de geçeceğiz ve Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu vurgulayan Erbakan, birkaç ay içinde bir milyon üye sayısına ulaşacaklarını belirtti. İktidar hedeflerine de değinen Erbakan, "Önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde iktidar, arkasından 2028'de iktidar olacağız. Yeniden Refah Partisi'nin ayak sesleri herkes tarafından duyulmaya başlandı. Konuşuyorlar, Yeniden Refah Partisi ne kadar oy alacak, ne yapacak, hangi illeri kazanacak... Soluk soluğa Yeniden Refah Partisi'ni takip ediyorlar" şeklinde konuştu.

Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah Ülkesinde darbe yaptı! Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah Ülkesinde darbe yaptı!

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin karalamalara, iftiralara ve engellemelere boyun eğmeyeceğini vurgulayarak, bu tür taktiklerin Refah Partisi dönemlerinde de denenmiş ancak başarıya ulaşamamış olduğunu belirtti. YRP'nin 31 Mart seçimlerinde oylarını artıracak tek siyasi parti olduğunu ifade eden Erbakan, "Allah'ın izniyle milli görüşün bereketiyle milletin tevekkülüne yüzde yirmi'nin üzerinde oy alacağız inşallah" dedi.

Kaynak: İHA