Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek 8 maçta 8 galibiyet elde etti. Maç sonrasında yorumculuk yapan Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçıyla ilgili ilginç ifadeler kullandı. İşte detaylar...

İŞTE ERMAN TOROĞLU'NUN SÖZLERİ

"Fenerbahçe deplasmana geldi şimdi, sonra Pendik'le deplasmanda oynayacak. Söyleyince biz takım değil miyiz diye kızıyorlar ama durum öyle. İngiltere'de Londra'da da öyle diyorlar ama orada deplasmana gidince yamultuyorlar adamı"

"Sahaya çıkanlara bakıyorum, hakemlere de bakıyorum Fenerbahçe'yle Galatasaray'la oynayan takımlar kurbanlık koyun gibi bakıyorlar. Oynuyorlar ama inanmıyorlar Fenerbahçe'yi yenerim diye. Ben onu hissederim bakarken. Çıkın yenilin gerekirse ama mücadele edin. Hakemler zaten bakıyor, mümkünse çalıyorlar"

Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri

"Fenerbahçe maçı sabaha kadar oynasa Kasımpaşa sabaha kadar alamaz. Bir gol atsınlar 3 yerler. Kasımpaşalı da Fenerbahçeli de hakem de hissediyor onu."

"Fenerbahçe'nin ceza sahasına giriş sayısına bakarsan skor az görünüyor. Batshuayi'nin kaçırdığı olacak iş değil. Mutsuz görünüyor resmen. Bu adamın boyu var, fiziği de var, bu tip adam ısınana kadar 15 dakika geçer. Sahaya girse 10 dakika da maça ısınması gerekiyor. Kemikleri de iri bir adam. Bu tip futbolcular geç ısınırlar maça"

Sezon şampiyonu Verstappen, F1 Katar Grand Prix'sini kazandı Sezon şampiyonu Verstappen, F1 Katar Grand Prix'sini kazandı

"Önce Beşiktaş maçı izledik, o da 2-0 bitti Fenerbahçe maçı da 2-0 bitti. Buradaki oyunla o maçın alakası yok. Fenerbahçe'nin oyunu da 2-0'lık değil, daha fazla gol olması gereken bir oyundu"

"Ferdi Kadıoğlu'nu bir gün kalede de görebiliriz. Sağa alıyorsun ordan da gidiyor, soldan da gidiyor. Sahada dikkat et konuşmuyor bile kimseyle. Kafasını eğip gidiyor. Öyle bir futbolcu"

Yenilmezler! Konyaspor'u 3-1'le deviren Hatayspor, namağlup serisini 8'e çıkardı! Yenilmezler! Konyaspor'u 3-1'le deviren Hatayspor, namağlup serisini 8'e çıkardı!

"Fenerbahçe yıllardır söylediğim birşey yapıyor. Alan savunması 4-4-2 falan değil. Yayında pilot kameraya geçildiği zaman Fenerbahçeli oyuncu top almak için kaç oyuncu top almak için pozisyon değiştiriyor bakın görün neler oluyor. En az 3-4 kişi çıkıyor."

"Pas verilmez, pas alınır. Bana neden pas atılmıyor diyen oyuncu olmaz, top bendeyse en iyisi kimse ben ona atacağım topu zaten. Düşünsenize topu almak için kaç kişi yer değiştiriyor. Savunma oyuncusu olsa dengesi değişir zaten otomatik olarak. Fenerbahçe bunu yapıyor"

Celtic'in Filistin pankartı, eski futbolcusunu çıldırttı! Celtic'in Filistin pankartı, eski futbolcusunu çıldırttı!

Ankara Hipodromu'nda korkunç kaza! Ankara Hipodromu'nda korkunç kaza!

"Fenerbahçe topu kaybedince en az 2-3 kişi baskı uyguluyor. Futbol öyle çok zor bir spor değil, topu alınca hücuma çıkacaksın, kaybedince geri çekilmeyi bileceksin. Bu kadar"

Kaynak: haber merkezi