Sosyal medyada yaptığı paylaşımda genç bir kadın, "Karşı cinsi çekici yapan şeyler" notunu ekleyerek erkekleri çekici bulunmasına neden olabilecek özellikleri sıraladı.

Deprem bölgesinde tanışıp evlenen hemşire çift, aynı hastanede görev yapıyor Deprem bölgesinde tanışıp evlenen hemşire çift, aynı hastanede görev yapıyor

1

Kendisinin çekici bulduğu pek çok özelliğin diğer kadınlar için popüler olmadığını dile getiren genç kadının maddeleri arasında tek elle direksiyon çevirme, saat takma, matematik bilme ve iyi bir şekilde iskambil kağıdı karıştırma gibi maddeler yer aldı. Maddelerin hiçbir anlamı olmadığını ve nedenini bilmediği bir şekilde erkekleri çekici hale getirdiğini ifade eden genç kadın, "Direksiyonu üstün bir çaba göstermeden tek elle çevirebilmek. Neden bilmiyorum. Buda popüler bir şey değil ama düzenli saat kullanmak. Bileğinde hep o saatin olması ve bir de saati sorduğunuzda telefondan değil de saatten bakıp cevap veriyorsa. Lego, rubik küp veya akıl oyunu gibi şeylerde iyi olma ve bunlara ilgi duyma. Biraz nerd işler biliyorum. Erkeğin biraz nerd olanı makbuldür. Sonraki madde ise matematiğinin iyi olması. Bir diğer el becerilerinin iyi olması. Çok klişe ama hâlâ çok geçerli bir madde ise bir spor da iyi ya da üstünün olması" şeklinde açıklamalarda bulundu.

2

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiye ilgi gösterirken yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Gerçekten mi ya?" yorumunu yaparken, bir başka kullanıcı ise, "Kadınlar bu kadar yüzeysel değiliz" şeklinde yorumda bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ