Galatasaray'da yıldız transferlerinin 1 numaralı ismi Erden Timur, 343'e röportaj verdi. Mertens'le ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıklayan Timur, "Galatasaray'a gelmeden önce Mertens'i Juventus istiyordu. Daha yüksek para verdikleri halde Juventus'a gitmedi." dedi.

Muslera'nın imza töreninde duygusal anlara ilişkin de açıklama yapan Timur, "Muslera'nın sözleşme töreninde ağlamadım, Muslera'nın sürekli gözü doluyordu, sesi titredi falan, eşim de bana 'Muslera'nın sözleşmesinde ağlayacak bir şey buldun' dedi, ama yanındayım adamın gözünün yaşardığını görüyorum" diye konuştu.

Timur, kendisine tarikatçı denmesi sonrası olanları da anlattı. Timur, “Ben Tarsus Amerikan’da okudum, çevremde maneviyat, tasavvuf falan hiç öyle bir şey yok… Bana tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım. Öyle de garip bir toplum anasını satayım…” dedi.

Tüyosu olan kazanır! 21 Mayıs  at yarışı tahminleri. Tüyosu olan kazanır! 21 Mayıs at yarışı tahminleri.

ICARDİ'DEN ERDEN TİMUR'A: HER ŞEYİ SANA BORÇLUYUM

Programda Erden Timur için Mauro Icardi'nin çektiği videoda dikkat çekti. Icardi, "Galatasaray için yaptığın her şey için teşekkürler! Beraber kazandığımız her şeyi sana borçluyum! Geçen sene şampiyon olduk, umarım bu sene de tekrarlayacağız! Haydi Cimbom!" sözleriyle Erden Timur'u duygulandırdı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ