Ellerimiz bize sağlığımızla ilgili en önemli mesajları veren bir organımızdır. Özellikle avuç içlerimizde yaşadığımız terleme ve karıncalanma gibi belirtiler çok ciddi rahatsızlıkların habercisi olabilir. Peki ellerimiz bize ne anlatıyor? İşte detaylar…

Ücretsiz avuç içi, el, kapatmak içeren Ücretsiz stok fotoğraf Stok Fotoğraflar

Horlayanlara müjde! Artık böyle bir sorun kalmayacak Horlayanlara müjde! Artık böyle bir sorun kalmayacak

Fazla Terleyen Avuç İçleri!

Avuç içleriniz sürekli terliyorsa aşırı stres ve tiroid hastalığı habercisi olabilir. Özellikle bu rahatsızlıkta alkolde önemli bir rol oynuyor.

Ücretsiz avuç içi, dikey atış, el yükseltilmiş içeren Ücretsiz stok fotoğraf Stok Fotoğraflar

Karıncalanma ve His Kaybı Yaşayan Eller!

Ellerde his kaybı ve karıncalanma yaşanıyorsa diyabet, demir eksikliği gibi ciddi rahatsızlıklarda mutlaka doktora başvurulması gereklidir.

Ücretsiz avuç içi, cilt, dikey atış içeren Ücretsiz stok fotoğraf Stok Fotoğraflar

Aşırı Kuruluk Gözlemlenen Eller!

Aşırı kuruluk yaşanan ellerde su kaybı ve kadınlarda östrojen azlığı yaşanıyor olabilir. El kremi ve Balık yağı ve bol su bu sorunu çözmek için yeterli değilse doktora başvurmak önemlidir.

Ücretsiz Turuncu Yapraklı çiçek Stok Fotoğraflar

Eller Titriyorsa!

Titreyen eller çoğunlukla parkinson hastalığının bildiricisi olabilir. Fakat buna etken olarak stres, alkol ve kahve tüketimi ellerde titreme yapabilir.

Ücretsiz El Dokunan Cam Stok Fotoğraflar

Kızarmış Avuç İçleri!

Avuç içi normaline göre kırmızı bir renk görünümünde ise ve 50 yaş üzerindeyseniz avuç içinde gözlemlenen kızarıklık avucun dış kısımlarına ilerlemişse bu karaciğer rahatsızlığının bildiricisi olabilir. Bu durumda muhakkak doktora başvurmak gereklidir.

Kaynak: Haber Merkezi