Safranbolu ilçesindeki bir mekanda eğlenen gençler arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, maalesef kavgaya dönüştü. Olaya karışan dört kişi, durumu daha da kötüleştirmeden mekândan ayrılarak araçlarına bindiler. Ancak, polis ekipleri tarafından durdurulmak istendiler. Ne yazık ki, dur ihtarına uymayan araç sürücüsü, yaklaşık 15 dakikalık bir kovalamacanın ardından Emek Kavşağı'nda sıkıştırılarak yakalandı.

Sürücünün alkollü olduğu anlaşılınca gözaltına alındı ve hastane kontrollerinin ardından polis merkezine götürüldü. Araç ise çekici yardımıyla yediemin otoparkına taşındı.

Uyarı üstüne uyarı geldi! Güneşte 19 yılın en büyük patlaması Uyarı üstüne uyarı geldi! Güneşte 19 yılın en büyük patlaması

Ancak olayın sıradışı tarafı, araçta bulunan genç kızlardan birinin polise zor anlar yaşatmasıydı. Sinir krizi geçiren ve kendini yola atmaya çalışan genç kız, polisler tarafından güçlükle kontrol altına alındı ve ekip aracına bindirildi. Araç içindeki diğer genç kızlar da taşkınlık yapmaya devam edince, polis ekipleri onları da polis merkezine götürmek zorunda kaldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA