Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, 'kara para aklamak', 'yasa dışı bahis çetesine üye olmak' ve Banu Parlak'ın güzellik merkezinin silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili davalardan dolayı 7 aydır cezaevinde. Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde yatan Dilan Polat'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Z kuşağı hakikaten isyanda! Yılmaz Morgül ateşe düşmekten vazgeçmiyor! Z kuşağı hakikaten isyanda! Yılmaz Morgül ateşe düşmekten vazgeçmiyor!


Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanmasına ilişkin davadaki ara kararın verilerek tutukluk haline devam kararının çıkması sonrası Polat'ın, kesici aletle intihara kalkıştığı öğrenildi. Koğuşta "Ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığı, buradaki muayenede kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu belirlendi. Muayeneden sonra yeniden cezaevine gönderilen Polat'a psikolojik tedavi uygulandığı öğrenildi. Avukatı Hüseyin Kaya, "Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum" dedi.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI KUAFÖRE KOŞTU


Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklanan Nihal Candan da geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edilmişti. Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü için tahliye edildiği öğrenilmişti. Nihal Candan hapishaneden çıkar çıkmaz kuaföre gitmesi ve röportaj vermesiyle olay olmuştu. Nihal'in kardeşi Bahar Candan ise hala tutuklu.

Kaynak: HABER MERKEZİ