Cuma günü, inşaat işçileri sıradan bir şekilde çalışmaya başladı, ancak kısa süre sonra inanılmaz bir manzarayla karşılaştılar. Kaliforniya'nın Wasco şehrindeki bir istasyonun yakınında beton dökerken dehşet verici bir sahneyle karşılaştılar. Kaldırımda bir adamın bir bacağı yiyordu.

dlkasjldkas

TREN ÇARPAN KİŞİNİN BACAĞIYMIŞ
Bacağın, o sabah erken saatlerde istasyon yakınlarında trenin çarptığı bir kişiye ait olduğu anlaşıldı. Ibarra, bacağıyla yanından geçerken adamın evsiz olduğunu düşündüğünü söyledi. Adamın nereden geldiğinden emin olmadığını, ancak karakoldaki insanların merkezi aramasının ardından polisin geldiğini ve adamı durdurduğunu söyledi. 

"DELİL ÇALDIĞI" İÇİN TUTUKLANDI
27 yaşındaki Resendo Tellez'in, daha sonra bacağı alan adam olduğu doğrulandı ve olay yerinden delil çaldığı gerekçesiyle tutuklandı. Polis, Tellez hakkında çok sayıda arama emri olduğunu da belirledi.

Khloe Kardashian: 'Oğlumun babasının kardeşim olmasından korktum' Khloe Kardashian: 'Oğlumun babasının kardeşim olmasından korktum'

Henüz bacağın kime ait olduğu veya günün erken saatlerinde meydana gelen tren kazasında kimin yaralandığı açıklanmamış olsa da, bir kişinin hayatını kaybettiği biliniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ