İzzettin Stadı’nda oynanan maç ortasaha mücadelesi şeklinde başladı. Dolu tribünler önünde oynanan maçta taraftarların gözü sahada kulakları da üstündeki rakiplerin alacağı sonuçlarda oldu. Mücadelede ilk gol konuk ekipten geldi. Tokat temsilcisi 34. Dakikada Ayhan Gençtürk’ün attığı golle 1-0 öne geçti. Çatalcaspor bu golün şokundan çabuk çıkıp 35. Dakikada Barış Dillioğlu ile yanıt verince skora denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.
Maçın ikinci yarısında daha atak bir oyun ortaya koyan Çatalcaspor yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı. Oyunun son bölümlerinde bütün riskleri alan ev sahibi ekip 90+9. Dakikada Muhammet Can Özbilen’in penaltıdan attığı gole engel olamayınca mücadele Tokat Belediye Plevne’nin 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Kabakçaspor Prestij kazandı: 6-1 Kabakçaspor Prestij kazandı: 6-1

Amatör.1

DİĞER MAÇLARDAN DA İSTEDİĞİ SONUÇLAR GELMEDİ

Çatalcaspor haftayı puansız kapatırken sarı kırmızılılar 8 sezonun ardından amatör kümeye düştü. Grupta Çatalcaspor’u da yakından ilgilendiren diğer maçlarda sarı kırmızılıların düşme potasındaki rakipleri Nevşehir Belediye kendi sahasında şampiyon Adana 1954 FK’yi 2-1 mağlup ederken 23 Elazığ FK de Sebat Gençlik’i 1-0 mağlup ederek ligde kaldı. Çatalcaspor ve Sultanbeyli’den sonra küme düşen üçüncü takım da mucizevi şekilde Siirt İl Özel İdare oldu. Siirt İl Özel idare sezonun son haftasında beraberliğin bile kümede kalmasına yeteceği maçta uzatmalarda bulduğu golle 1-0 öne geçmesine rağmen arka arkaya kalesinde gördüğü 3 golle sahadan 3-1 yenik ayrılarak lige veda eden üçüncü takım oldu.

Muhabir: İskerder Kordu