İstanbul'da bomba paniği! İstanbul'da bomba paniği!

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, ilçede faaliyet gösteren 39 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Güzel, düzenlenen organizasyonda mahallelerin mevcut sorunları ve Çatalca'nın geleceği üzerine görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda, demokrasinin temel taşları olarak nitelendirilen muhtarların önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Güzel, mahallerin ihtiyaçlarını dinlediklerini ve bu sayede Çatalca'nın daha da gelişmesine katkı sunacaklarını ifade etti.

ÇATALCAMIZIN GELECEĞİNİ KONUŞTUK

Erhan Güzel, "Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımızla bir araya gelerek taleplerini ve isteklerini dinledik. İstanbul’un en büyük ilçesi olan Çatalcamızın 39 mahalle muhtarıyla gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonda mahallelerimizin mevcut sorunlarını ve Çatalcamızın geleceğini konuştuk. Bu değerli sohbete katkı sunan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Toplantı, muhtarların sorun ve önerilerini aktarmasıyla verimli bir şekilde tamamlandı. Başkan Güzel, ilçe genelindeki sorunların çözümü ve mahallelerin gelişimi için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR