Model Cansu Taşkın, Geçen ay Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmiş, haftalarca konuşulmuştu. Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır Taşkın’la sevgili olduğu iddialarıyla ilgili konuşan ünlü model aşk itirafında bulunmuş ve ilişkinin gerçek olduğunu ifade etmişti.

Yilmaz Erdogan Cansu Taskin Ve Goruntuleri 17240324 2297 M

Buket Aydın o klişeye düştü: 'Benim gay arkadaşlarım da var' Buket Aydın o klişeye düştü: 'Benim gay arkadaşlarım da var'

OLAYLAR BÜYÜDÜ

Bu konuda Erdoğan cephesinden iddianın yalan olduğu bilgisi yayılınca, Cansu Taşkın'ın kız kardeşi çiftin birlikte olduğunu bir video ve çok sayıda fotoğraf paylaşarak aşkın gerçekliğini ortaya koymuştu.

640Xauto-24

"KONUŞULMASINI İSTEMİYORUZ"

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, sonunda haberlere ilişkin bir açıklama yapmış ve “Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki garip bir şekilde gündeme geldi. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgimlerimle” diyerek tartışmalara son vermişti.

Son olarak ise Cansu Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun Nişantaşı'nda görüntülendi. Taşkın aşk haberlerine ve video ile ilgili sorulara cevap vermezken kardeşi; "Artık bu durumun konuşulmasını istemiyoruz. Konunun kapanmasını istiyoruz. O yüzden bu konu hakkında bir şey söylemeyeceğiz" dedi.

Muhabir: SERKAN BAYAR