Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan, Yeniköy'deki evlerinde dini nikah kıydı. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan çift birlikteliklerinin aşk ilişkisi olduğunu ifade etti.

Rasim Ozan Kütahyalı, Feyza Civelek olayına da el attı: 'Diziden atılacak mı?' Rasim Ozan Kütahyalı, Feyza Civelek olayına da el attı: 'Diziden atılacak mı?'

Kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi ile olaylı ayrılığı sonucu gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile tekrardan bir araya geldiğini duyurmuştu. İlişkilerini dolu dizgin yaşayan ikili, son olarak Yeniköy'deki evlerinde dini nikah kıydı.

Geçtiğimiz dönemlerde Mehmet Ali Erbil’in “Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim” açıklaması da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu açıklamanın ardından Ceylan ise ‘dede’ benzetmesiyle gündem olmuştu.

TikTok’ta canlı yayın açan çift birlikteliklerinin aşk ilişkisi olduğunu dile getirdi. Gülseren Ceylan, Erbil’i sevdiğini söylediği yayında Mehmet Ali Erbil’in garip tavırları dikkat çekti.

Kaynak: Haber merkezi