İstanbul'da yazar Eylem Tok ile ünlü estetikçi Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba çarparak 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebep olmuş, kazada 4 kişi de yaralanmıştı.

Kaza sonrası ABD'ye kaçtıkları belirlenen anne Eylem Tok ile oğlu Timur hakkında kırmızı bülten çıkartıldı. 

Eylemtok

Galatasaray'dan Ali Koç hakkında suç duyurusu: 'Haddinizi bilin!' Galatasaray'dan Ali Koç hakkında suç duyurusu: 'Haddinizi bilin!'

"CEZALARINI ÇEKECEKLER"

Son olarak Eylem Tok ve Timur Cihantimur New York'ta görüntülenmiş, fotoğraflarının çekildiğini fark eden anne ile oğlun, neşe içinde olması tepkileri daha da güçlendirmişti. 

Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve Eylem Tok'un annesi DW Türkçe'ye konuştu. 

297237

S.T., "Bilerek olan bir şey değil, bu büyük bir kaza. Cahil çocuklar arabayı almamalıydılar, sonu kötü oldu. Eylem çocuğu mecbur getirecek. Cezalarını çekecekler.” ifadelerini kullandı.

S B449Df9346E922Fc9C789A48F72D1184F0E643E4

“ŞIMARIK KÖTÜ ÇOÇUKLAR DEĞİLLER”

Anne S.T., ayrıca; “Öyle anlatıldığı gibi şımarık, kötü çocuklar değiller. Torunum örümceği alır camdan atardı. Ben öyle yetiştirdim onları. O günden beri elim kolum tutmuyor. Öbür tarafa o çocuğun annesine çok üzülüyorum. Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım.” dedi. 

Muhabir: DEMET SAROVA