Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz Kasım ayında yaşanan korkunç cinayetin detayları netlik kazanmaya başladı. Konacık Mahallesi'nde emlak ve gayrimenkul danışmanlığı yapan Rus vatandaşı Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova'nın kaybolması üzerine başlayan arama çalışmaları sonucunda, anne ve kızın cesetleri lüks villadan 16 kilometre uzaktaki ormanlık alanda bulundu. Cinayet şüphelisi olarak Irina Dvizova'nın eski eşi olan 47 yaşındaki Andrej Kuslevic'in kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.

Sezgin Baran Korkmaz: 'Benden ikinci Reza Zarrab davası çıkmaz' Sezgin Baran Korkmaz: 'Benden ikinci Reza Zarrab davası çıkmaz'

Rus anne ve kızı Bodrum'da katledilmişti! Duygulandıran paylaşım: 'Dünya  güzeli 2 kadın' - Son Dakika Haberler

Cenazeleri olaydan 3 hafta sonra Rusya'da toprağa verilen anne ve kızın ölümüyle ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, Irina Dvizova'nın paralı bir asker olan eski eşi Andrej Kuslevic tarafından öldürüldüğü belirlendi. Katil zanlısı Kuslevic'in cinayetten sonra Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Fransa'ya, ardından da Litvanya'ya kaçtığı tespit edildi.

Bu gelişmelerin ardından Litvanya makamları, Andrej Kuslevic'in yakalanması için harekete geçti ve uluslararası bir operasyonla Litvanya'da gözaltına alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ