Celal Şengör'den dinleyiciye sert tepki: 'Ahırda kişneyen attan farkın yok' Celal Şengör'den dinleyiciye sert tepki: 'Ahırda kişneyen attan farkın yok'

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü ve İSTAÇ AŞ'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen atık yönetimi etkinliği, öğrencilerin çevre konusunda bilinçlenmesine ve katı atık yönetimi süreçlerini yerinde görmelerine olanak sağladı.
Etkinlik, İSTAÇ Kemerburgaz-Odayeri Geri Kazanım Tesisleri’nde düzenlendi. Öğrenciler burada, İstanbul'da katı atık yönetimi ve geri kazanım süreçleri hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı yakaladı.

BİLİNÇLİ BİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çevre bilincini artırmak için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır." Çalık, çevre konusunda bilinçli ve duyarlı bireyler yetiştirmek adına farkındalık etkinliklerinin devam edeceğini belirtti. Bu sayede çevre konusundaki duyarlılığın artacağı ve sürdürülebilir bir gelecek için önemli adımlar atılacağı ifade edildi.

Kaynak: HİLAL SİNA DENİZ