MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dünkü partisinin grup toplantısında önemli konuları ele aldı. İşte bazı önemli noktalar:

"Türkiye, artık 4 yıl boyunca seçimsiz bir döneme girmiştir. Milletimizin beklediği şey sürdürülebilir hizmettir. Bu nedenle, gecikmeden işe koyulmalıyız."

"Yeni yüzyılın Cumhuriyeti'nde, üstleneceğimiz tarihi sorumluluklar var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni sorgulayan ve karalayan çevrelerin gerçek korkusu, uyuyan devin ayaklanmasıdır. Bu, Türkiye'nin yeniden doğuşudur."

"İsrail'in Gazze'de işlediği soykırım suçunun takipçisi Türkiye'dir. Dökülen kanların hesabı mutlaka sorulacaktır. Netanyahu zamanı geldiğinde yargılanacak ve görevden uzaklaştırılacaktır."

"3-5 belediye almak için her yolu deneyenler, milletimiz tarafından hoş karşılanmayacaktır. Onlar sadece kendileri için çaba gösteriyorlar, ancak milletimiz bu durumu görmezden gelmeyecektir."

Bakan duyurdu! Emeklilere KYK bedava Bakan duyurdu! Emeklilere KYK bedava

222

İMAMOĞLU'NA SERT SÖZLER

"Ülkeyi temelinden yıkan iç cephenin çökmesidir. Bunların muhalefet çatısı altında toplandığı malumunuzdur. İBB Başkanı'nın bir ABD kanalında Hamas'a terör örgütü iftirası atması bunlarda rahatsızlık uyandırmamıştır. Bu şahsın ağzından PKK/YPG ile ilgili tek bir laf çıkmamasını sadece biz mi fark ediyoruz? İBB Başkanı küresel güçlere 'alın beni tepe tepe kullanın' mesajı vermiştir. Bunun bir hesabı olabilir ama Allah'ın da bir hesabı vardır. Irak'ın güvenlik ve huzuru, Türkiye'nin güvenlik ve huzurudur. Irak'ta olması gereken PKK'nın resmen terör örgütü ilan edilmesidir. Kalkınma Yolu Projesi'nin devreye girmesiyle bölgemiz hasretini çektiği huzur ve güvenliğe kavuşacaktır. Ayrıca Almanya Cumhurbaşkanı'nın önce İstanbul'a koşması da soru işaretine neden olmuştur. Vermek istediği mesajları da şaibelidir. Türkiye'nin Kürt sorunu yoktur. Bölücülük ve terör sorunu vardır. Kökeni, dili, dini ne olursa olsun tüm vatandaşlarımız kardeştir. Milletimiz büyük bir millettir." Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Cumhur İttifakı'nın sonlanmasına ümit bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak. 'Kobanili Ahmet' senin de tedavi edilmeni tavsiye ediyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ