Aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı öne sürülen bankaSeçil Erzan ilk kez hâkim karşısına çıktı.

Dava kapsamında Erzan ile birlikte 6 sanık 29 mağduru yaklaşık 44 milyon dolar dolandırmakla suçlanıyor. Erzan hakkında 66 yıldan 216 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Bankayla ilgili ise daha önce takipsizlik karar verilmişti.

ARDATURAN2

“ARAZİSİNİ SATTI, ARKADAŞINDAN 4 MİLYON DOLAR ALDI”

Bu arada görülen dava kapsamında kariyerinde Galatasaray, Atletico Madrid ve Barcelona formaları giyen ve şu anda Eyüpspor Teknik Direktörü olan Arda Turan’ın Seçil Erzan’a tam 13 milyon 900 bin dolar (400 milyon TL) kaptırdığı ortaya çıktı.

Dilan Polat: İntihar etmek istiyorum Dilan Polat: İntihar etmek istiyorum

Denizbank’tan kredi çeken, Fulya Acıbadem'in karşısında bulunan SS Moto Kiralamadaki Sinan Kandemir isimli arkadaşından 4 milyon dolar borç alan, Eyüp Sultan Sütlüce'de bulunan arazisini satan Arda Turan’ın tüm birikimini elden Seçil Erzan’a verdiği belirtiliyor.

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: "Delikanlıysan gel" Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: "Delikanlıysan gel"

ARDATURAN3

“KARIMA ŞİMDİ NE DİYECEĞİM SEÇİL”

Arda Turan, dolandırıldığını anlayınca telefon konuşmasında, “Seçil bütün servetim sendeydi ya. Ben ne yapacağım; karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya. Benim şimdi 20 bin dolarım kaldı. Borçlarımı ben sana saydım. Tüm borçlarımı biliyorsun. Sende kredim var. Çocuğumun yüzüne dahi bakamıyorum. Yarın ne yapacağım Seçil. Gideyim tefeciye filan faktoring…” ifadelerini kullanıyor.

Emekli Tümgeneral’dan Rasim Ozan’a: Tam O.Ç. Emekli Tümgeneral’dan Rasim Ozan’a: Tam O.Ç.

ARDATURAN4

“EMRE ABİNİN 1 LİRASI KALMAMIŞ”

Turan, kendisini yanı sıra, 4.2 milyon dolar ile sisteme en çok para kaptıran bir diğer isim olan Emre Belözoğlu’nun da durumunu da “Emre abi ne zorluklarla verdi. Adamın 1 lira parası kalmamış. Koskoca Emre Belözoğlu’nun ya… Adam 4.2 milyon dolar veriyor. Adam maaşını bağışlamış depremzedeler. Ya senden para istedim Seçil ya. ‘Bana bi 100.000 Euro ver de bağış yapayım’ diye. Millet 500 bin TL bağış yaptık diye dalga geçiyor. Sana yalvardım para ver insanlar zor durumda diye deprem bölgesine yardım yapalım diye ye…” şeklinde anlatıyor.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK