AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımının yarattığı tepki henüz dinmemişken, AK Part’inin Mamak Belediyesi üyesi Salih Kahraman'ın lüks bir otelde yediği ıstakozla poz vermesi yeni bir tartışma başlattı.

Papa Francis, gelecek yıl Türkiye’yi ziyaret edecek Papa Francis, gelecek yıl Türkiye’yi ziyaret edecek

Ankara'da CHP'nin kazandığı Mamak Belediye Meclis üyesi olan AK Part’ili Kahraman, Antalya'da tatil yaparken lüks bir otelde ıstakoz yedi ve bu anı sosyal medyada "Balık" notuyla paylaştı. Üstelik, Kahraman'ın 13 Nisan'daki doğum gününü de Antalya'da kutlaması dikkat çekti.

Bu paylaşım, sosyal medyada sert eleştirilere neden oldu. Özellikle de benzer bir olayın ardından gelen bu ikinci ıstakoz vakarı, kamuoyunda AK Part’iye yönelik eleştirileri daha da artırdı.

Ne olmuştu?

Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü'nden paylaştığı ıstakozlu fotoğrafa tepkiler yükselmiş, AK Parti içinde de sert bir dille eleştirilmişti.

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz" demişti. 

Kaynak: HABER MERKEZİ