Acun Ilıcalı, TV8'in sevilen programı Survivor'un pazartesi günü yayınlanan bölümünde Dominik polisinin Survivor ekibine operasyon düzenlediğini açıkladı. "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Efendim diyorum. Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almışlar diyorlar." şeklindeki sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Olayın aslını anlatan Acun Ilıcalı, seyircinin bir kez daha şoke olmasına neden oldu. Ada konseyinde yarışmacı Seda Aktuğlu'yu gösteren Ilıcalı, "Arkadaşımız akıllıca bir hareket yaparak havaalanında kadının birine gidip telefonunu kullanma çabasına giriyor. 'Beni kaçırdılar' diyerek yapıyor bunu. Kolombiyadaki havalimanında yapıyor." ifadelerini kullandı.

Seda ise olayı şöyle anlattı: "Tuvalete gidiyordum havalimanında. Tuvaleti temizliyorlardı görevliler. Kadınlar tuvaletini kullanmaya izin vermemişlerdi. yanımdaki kızla İngilizce konuştuk azıcık. Elinde telefon vardı. Babama mesaj atabilir miyim dedim. Beni yarışmacı arkadaşlarım görünce panikledim."

Seda, bu sözler karşısında utanç duyarken ekran başındaki seyirci de büyük şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY