Korhan Berzeg'in adli tıp incelemesi tamamlandı! Ölüm nedeni belli oldu mu? Korhan Berzeg'in adli tıp incelemesi tamamlandı! Ölüm nedeni belli oldu mu?

Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturma sürerken, tutuklu bulunan Dilan Polat'ın avukatı tahliye talebinde bulundu.

Dilan..,,,11
"Suç örgütü kurma ve üye olma", "mal varlığı değerlerini aklama" ve "yasadışı bahis" suçlarından yaklaşık 6 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında yaşanan yeni gelişme dikkat çekti. 

Dilan Polat Erisim Engeli1 Large

 Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan Dilan Polat'ın avukatı, soruşturmanın yürütüldüğü savcılığa dilekçe verdi.

DILANKAPAK (1)

Şüpheli Dilan Polat'ın kendisini kesici aletle yaraladığı ve sağlık sorunlarının tehlike arz ettiği belirtilerek tutuklu olarak cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı sebebiyle tahliye talebinde bulunduğu belirtildi.

dilan-20

Talebin kabul edilmesi veya reddedilmesi noktasında Savcılık önemli bir adıma imza attı.

DILAN1-15

Savcılık, Dilan Polat'ın tutuklu olarak cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istediği öğrenildi.

dilan-18

Bu karardan sonra Dilan Polat'ın adli tıp kurumuna sevk edilip hakkında istenilen konularda uzmanlarca rapor alınması ve talebin karara bağlanması bekleniyor.
 

Kaynak: İHA