Kalbi durdu! 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüler Kalbi durdu! 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüler

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Melis Döngel diğer yandan aşk iddialarıyla da magazin gündemine konu oluyor. Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la birlikte olduğu söylenen ünlü ismin adı geçen aylarda Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz'la anılmıştı. 

Ekran Resmi 2024 05 02 13.14.45

AŞK SORULARINI YANITLADI

Geçen gece objektiflere takıln oyuncuy aşk haytı ve adının anıldığı isimler soruldu. Ünlü isim "Bu senemi çalışmaya adamak istiyorum. Aşkı da bir türlü bulamadım. Sergen, benim çok yakın arkadaşım, Barış Alper'i de tanımıyorum. Futbolcuymuş kendisi ama gerçekten tanımıyorum. '40 kere söylerseniz olur' derler ya öyle olacak sanıyorum ama gerçekten tanımıyorum kendisine başarılar diliyorum..." ifadelerini kullandı. 

S Ae045A26F5E5Cd3B4856177146B9C249Fcf2B077

NOW’ın pazar akşamları seyirciyle buluşan “Kirli Sepeti” dizisiyle şu sıralar ekranda olan Melisa Döngel geçen haftalarda yeni bir dizi projesiyle gündeme gelmişti. Döngel, Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaşacağı ve yakın zamanda çekimleri başlaycak TOD dizisi “Sorgu Odası”nın kadrosuna dahil oldu.

Muhabir: DEMET SAROVA