İnsansız hava araçları alanında dünyaya adını duyuran Baykar, 6 yıldan fazla süredir şirketin çalışanı olan ya da 2 yılın üzerinde bir süredir birim sorumlusu olarak görevli olan çalışanlarına kar payı dağıttı. Bahsi geçen miktarın yaklaşık olarak 18 maaş civarında olduğu belirtildi.

Küçülme kararı aldılar! Memleket Partisi'nin kapısına kilit vuruldu! Küçülme kararı aldılar! Memleket Partisi'nin kapısına kilit vuruldu!

BAYKAR

Oda TV'nin haberine göre, bu durum, Baykar yönetimi tarafından çalışanlara mektup ile bildirildi. Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar imzalı mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Firmamızın kazancının bir kısmını, altı yılın üzerinde bu yolda emek vermiş veya birimlerimizde sorumlu olarak görev yapan, omuz omuza yol yürüdüğümüz siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her birinizle iftihar ediyor, emekleriniz ve kararlı duruşunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz.

Yıllardır omuz omuza çalıştığımız müessesemizin sahibi ve emektarları sizlersiniz. İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımız olmuşsunuz. Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteğiniz, yol arkadaşlığınız için en kalbi duygularımızla selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz."

Kaynak: Haber merkezi