"Aşkın Olayım" şarkısı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin paylaşımı sonrası yıllar sonra dillere dolanan ve bir sembol haline gelen Simge Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. 

"ARTIK FANATİK BEŞİKTAŞLI DEĞİLİM"

Beşiktaşlı olan şarkıcı programda; "Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı. Artık bir yerde hem sanatçılığımın hem de o kadar dinleyicinin karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu." dedi. 

18762393 728Xauto

"ÇOK KEYİFLİ BİR GECEYDİ"

Galatasaray'ın şampiyonluk törenine gitmesiyle ilgili de konuşan Simge; "Ben olması gereken, doğruyu uyguladım ve oraya gittim. İyi ki gitmişim diyorum" diyen Simge devamında ise "Çünkü yok sayılamayacak bir şey oldu orada. Artık benim ne fanatikliğim ne Beşiktaşlılığım hiçbir şeyim kalmadı. Benim sanatçılığım çok daha ağır bastı. Gittim, çok keyifli bir geceydi. Hayatımın en ilginç gecelerinden biriydi." ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz, deniz kızı oldu! Cannes onu konuştu… Pınar Deniz, deniz kızı oldu! Cannes onu konuştu…

Simgcc..

"KARAKTERİNİ BİR KENARA BIRAKMIŞ"

Bu sözlerin ardından Beşiktaş taraftarlarından tepkiler gecikmedi. Sosyal medyada Simge ile ilgili "Sana uğurlar olsun", "Biz de seni sevmemiştik", "Karakterini bir kenara bırakmış", "Git onların aşkı ol" ve "Icardi gidince tek başına banyoda söylersin o şarkıyı artık" gibi çok sayıda olumsuz yorum yapıldı. 

Muhabir: DEMET SAROVA