Z kuşağı hakikaten isyanda! Yılmaz Morgül ateşe düşmekten vazgeçmiyor! Z kuşağı hakikaten isyanda! Yılmaz Morgül ateşe düşmekten vazgeçmiyor!

26 Nisan'da vizyona giren sıra dışı bir hikayeye sahip 'Cadı' filmiyle adından söz ettiren Furkan Andıç, YouTube programı Katarsis'e konuk oldu. Birkaç yıldır adı Aybüke Pusat'la anılsa da hiçbir zaman ilişkilerini doğrulamayan ikilinin son dönemde ayrıldıklarına dair söylentiler çıksa da, sadece iddia olarak hafızlarda kalan bu ilişkinin Andıç tarafı geçmiş ilşkileriyle ilgili itirafıyla dikkat çekti.

S 8C236C534A73Fff64C5548De79E84B86023E3E54

Aşık olduğu zaman karşısındaki kişinin "yüzüne kovayla sevgi boşalttığını" söyleyen Andıç 18-19 yaşlarında yaşadığı ihanet hikayesiyle sevenlerini üzdü. Oyuncu; "Ben mağdur olan taraftım" diyerek sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf eden Furkan Andıç, "bu olayı öğrendiğimde sanki o insanlar, ki bunlar sevdiğim insanlardı, benim için içimde ölmeleri de değil hiç var olmamışçasına yok oldular." ifadelerini kullandı. 

S 88A1B2D8E4D3B1B1976F61679873C4Dcb72719E7

Bu ihanetin o dönemde yaşayıp yaşayabileceği en büyük hayal kırıklığı olduğunu belirten, kendisine ihanet eden en yakın arkadaşı ve eski sevgilisiyle yıllar sonra yeniden karşılaştığını ve yanlarına giderek selam verdiğini söyleyen Andıç, "Bana baktıklarında o anı hatırlamalarını istemem. Kimse böye bir hapishanenin içinde yaşamasın yani. O mahcubiyeti yaşamaya gerek yok, hangimizin 17 yaşında verdiği karar doğru bir karardı ki?" diyerek olgunluğuyla herkesi şaşırttı. 

Muhabir: DEMET SAROVA